ATAG Combi ketels...

De verkoop van de ATAG producten verloopt grotendeels via een dealernetwerk van ruim 500 ATAG SelectDealers verspreid over heel Nederland. Door middel van trainingen worden zij opgeleid tot echte ATAG specialisten. Bovendien biedt de ATAG SelectDealer CV-plus. Dit is een pakket extra voordelen bij aanschaf van een ATAG CV-ketel, waaronder goede garantievoorwaarden, de mogelijkheid tot het leasen van een CV-ketel, vakkundige installatie en service van de ATAG SelectDealer.

Wij werken met de allerbeste kwaliteits combiketels van ATAG. Zoals daar was de Blauwe Engel lijn. Op dit moment introduceert ATAG een nieuwe lijn hypermoderne nieuwe generatie combiketels.

        Atag Q Zonlichtsystemen  SolosystemenThermostaten Nieuwsdetail


Atag Q

De nieuwe ATAG Q valt op door zijn design-mantel. Achter deze fraaie mantel schuilt een nieuwe RVS  (roestvaststalen) warmtewisselaar met nieuwe prestaties in nieuwe vermogensklassen (25, 38, 51 en 60kW). RVS staat garant voor een blijvend super hoog rendement. Dit in tegenstelling tot veel toegepaste, minder hoogwaardige, materialen, zoals aluminium.

De Combi-ketels leveren, vergeleken met hun voorganger, snel en nog meer warmwater in de CW-klassen CW 4, CW 5 én CW 6.

Uw ATAG SelectDealer biedt 5 jaar onderdelengarantie (Nu tijdelijk 10 jaar gratis ComfortGarantie) en zelfs 15 jaar op de warmtewisselaar. Vraag bij ons naar de nieuwe kwaliteitsnorm.

 

          Naar boven

 


Zonlicht systemen

Aan de comforteisen voldoen én toch het milieu sparen, dat is in feite het kernpunt van de ATAG ZonLichtSystemen. Deze zonnesystemen zetten zonne-energie om in warm water en reageren niet alleen op directe zonnestraling maar ook op licht. Het toevallig aanwezige wolkendek speelt slechts een ondergeschikte rol, vandaar de term ZonLichtSysteem. ATAG biedt ook een ZonneGasCombi die zowel voor warmwater als verwarming de gratis zonne-energie benut. Een ZonLichtSysteem bestaat uit een ZonLichtBoiler en een ZonLichtCollector

          Naar boven


Solo systemen

Met het SoloSysteem kiest u voor alle comfort die verwarming kan bieden. Een Solo-ketel is geschikt voor situaties waar geen behoefte bestaat aan warm tapwater. Wilt u in de toekomst alsnog een boiler koppelen aan de ATAG CV-ketel, dan is dit geen enkel probleem.

          Naar boven


Thermostaten

Voor elke situatie heeft ATAG een passende oplossing wanneer het aankomt op het regelen van het klimaat en warmwatervoorziening. Of het nu gaat om een woning, een woning met praktijk, een zwembad of een kantorencomplex, ATAG heeft de regeling die daarbij past.

          Naar boven


Nieuwsdetail

Stroomstoring deert ATAG ketel niet
De stroomstoring eind November 2005 in het oosten van het land door de barre weersomstandigheden heeft tot uitval van vele electrische apparaten gezorgd. Dus ook de CV-ketel. Bij de recente stroomstoring daalde het voltage van 230V naar 180V. In principe zou een moderne CV-ketel normaal moeten functioneren. Toch hebben de installatiebedrijven hun handen vol gehad om de vele storingen aan CV-ketels snel op te kunnen lossen. Echter alleen de ATAG CV-ketels in de regio van Neede/Haaksbergen/Eibergen leverde geen enkele storing op en bleven op het lage voltage normaal functioneren, aldus SelectDealer Martin Koopman uit Eibergen.

          Naar boven


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Copyright © Wilbers installaties 2005.