Loodgieterswerk

Als u kiest voor kwaliteit
Als vanzelfsprekend verzorgen wij alle loodgieterswerkzaamheden, zoals het aanleggen van gas- en waterleidingen, binnen en buitenriolering. Dit voor zowel reparatie als renovatie en de nieuwbouw van een woning of bedrijfspand.

 
 

      

 

 

 

Oerdegelijk
Het gebruik van koperen installatiebuizen heeft een lange traditie. En dat is één van de belangrijkste grondslagen van de traditionele en moderne installatietechniek. In vergelijking tot andere materialen kan men bij koper op jarenlange, positieve ervaringen bouwen. Dat is één van de redenen, waarom meer dan 60% van alle installaties in Europa wordt uitgevoerd met koperen buizen.

De koperen installatiebuizen die wij gebruiken zijn al tientallen jaren beproefd. Elk afzonderlijk merk werd optimaal aangepast aan de bestemming ervan en voor constructeurs en installateurs uitgebreid tot complete installatiesystemen. Warm en koud drinkwater, verwarmingswater, gas, vloeibaar gas en olie worden veilig naar de plaats van bestemming getransporteerd. Installateurs weten het voordeel te waarderen dat ze slechts met één materiaal te maken hebben: met koper.

Er wordt gebruik gemaakt van beproefde verbindingstechnieken, zoals solderen, knellen of persen. Alle installatiebuizen zijn voorzien van een gepatenteerde bescherming tegen putcorrosie. Of het nu om warm of koud drinkwater, verwarmingswater, olie, gas of vloeibaar gas gaat, merkbuizen voldoen aan alle eisen en zijn voorzien van KIWA- en Gastec-keur.

WICU
WICU-installatiebuizen zijn voorzien van een kunststof mantel. Daardoor zijn ze beschermd tegen mechanische beschadiging van buitenaf. Tevens zijn WICU-installatiebuizen voorzien van een gepatenteerde bescherming aan de binnenkant tegen putcorrosie. Ze worden gebruikt voor alle toepassingen in de installatie, vooral daar, waar extra bescherming nodig is, bijvoorbeeld bij het verleggen in de vloer of muur.


Kunststof leidingen
Naast de bekende koperen waterleiding buizen kunnen wij ook in veel gevallen kunststof buizen voor U aanleggen. Het aanleggen gaat snel en wij hebben alle koppelingen op voorraad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Tapkraan
De VSH tapkranen kunnen toegepast worden in drinkwaterleidingen voor het tappen van water. De VSH tapkranen zijn vervaardigd uit verchroomd messing.
De VSH tapkranen kunnen worden toegepast in situaties met een maximale werkdruk van 1000 kPa (10 bar) en een maximale temperatuur van 90° C.

Wasmachinekraan
Toepassing.
De VSH beluchterkranen kunnen toegepast worden in drinkwaterleidingen als universele aansluitkraan voor o.a. was- en afwasmachines. De kranen moeten conform de voorschriften van het lokale waterleidingbedrijf geïnstalleerd worden. Andere toepassingsmogelijkheden afhankelijk van druk/temperatuur en medium uitsluitend na schriftelijke toestemming onzerzijds resp. namens VSH gegeven.

Werkomstandigheden.
De VSH beluchterkranen kunnen worden toegepast in situaties met een werkdruk van 1000 kPa (10 bar) en een temperatuur van 90°C.

VSH beluchter (wasmachine)kraan

Vorstbestendige gevelkraan
Vorstbestendige gevelkraan 'Original' van VSH
VSH Fittings heeft een veilige en praktische gevelkraan in haar assortiment. Installateurs maken steeds meer gebruik van deze kraan en bieden daarmee hun klant maximaal comfort, veiligheid en gebruiksgemak.

Vorstveilig
De Original-gevelkraan van VSH is in vele opzichten veilig. Zo is deze kraan beveiligd tegen bevriezen, tegen terugstromen van (mogelijk vervuild) water en tegen gebruik door onbevoegden.

Vorstbestendig: door de ingebouwde automatische leegloopinrichting is de gevelkraan beveiligd tegen bevriezen. Ook in het geval van een aangekoppelde slang is het niet mogelijk dat de VSH-gevelkraan bevriest.

Terugstroombeveiliging: een geïntegreerde keerklep voorkomt dat water in de installatie kan terugstromen.

Vandaalbestendig:

De VSH-vorstbestendige gevelkraan Original wordt geleverd met afneembare sleutel. Hierdoor is het niet mogelijk dat kinderen of onbevoegden de kraan bedienen. De stevige constructie en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de kraan tegen een stootje kan en waarborgen dat de kraan jarenlang probleemloos functioneert.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Copyright © Wilbers installaties 2005