Showroom

Wij zijn trots u vanaf heden uit te kunnen nodigen in onze geheel vernieuwde showroom aan de Bolle Akker 6 te Bakel, waar wij u de mooiste sanitaire opstellingen kunnen laten zien voor een prijs die u, gezien de kwaliteit, misschien niet verwacht zou hebben.

Na een uitgebreide rondleiding u gesteund wetend door Anja die u over alle details een deskundig advies kan geven, staan wij u onder het genot van een heerlijk Brabants kopje koffie, in ons customers-centrum te woord en maken voor u een 3D tekening die uzelf direct met behulp van moderne apparatuur live kunt volgen op een groot scherm.

Eventuele aanpassingen zoals kleurkeuze of modelverandering zijn "as we speak" aan te passen en, middels geavanceerde techniek, visueel voor u zichtbaar te maken teneinde u een zo compleet mogelijk beeld te verschaffen over de definitieve uitstraling van uw badkamer die u op een later moment zéker niet tegen zal gaan staan.

Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw badkamer wordt zoals u dat heeft gewenst zonder teleurstelling achteraf voor wat betreft indeling, kleurkeuze, sanitair-model of accesoires, gesterkt door de wetenschap dat uw project bij ons in goede handen is.

Met gepaste trots laten wij u hier alvast een kijkje nemen in onze showroom. Klikt u op een foto voor een grotere afbeelding.

      Foto's


Copyright © Wilbers installaties 2005.