In september 2006 heeft de Consumentenbond een nieuwe cv-keteltest gepubliceerd. De Itho HR-combiketel Kli-Max 2 type HR24 CW4 is in deze test als beste getest en heeft dan ook als enige het predikaat ‘Beste Koop’ gekregen. Vraag bij ons naar de grandioze mogelijkheden van deze krachtpatser. Wij kunnen u, als officieėl itho dealer, hier alles over vertellen.

     Copyright©Wilbers-Installaties 2006


 

Klik hier voor de brochure

Klik hier voor de commercial

 


 

 

Itho HR-combiketel Kli-Max 2

Maximaal warmwatercomfort met minimale afmetingen

 

De Itho HR-combiketel Kli-Max 2 is een hoogwaardige cv-ketel waarmee u bent verzekerd van maximaal warmwatercomfort in uw woning. En dat in combinatie met een laag energieverbruik en een interessante prijs. Niet voor niets is de Itho Kli-Max 2 HR24 CW4 het beste getest door de Consumentenbond en heeft deze unieke ketel als enige het predikaat 'Beste Koop 2006' meegekregen.

 

Allemaal tegelijk douchen, badderen of afwassen

Iedereen heeft andere eisen op het gebied van warmwatercomfort. Dit warmwatercomfort is ingedeeld in zogenaamde tapwaterklassen. Hoe hoger de tapklasse, hoe groter de hoeveelheid warm water die de ketel per minuut kan leveren. Een standaard cv-ketel levert slechts 6 liter water van 60 graden per minuut. De kleinste Kli-Max levert al 8 liter en de grootste zelfs 15 liter van 60 graden per minuut. Met name deze grootste Itho ketel biedt dan ook een ongekende weelde voor iedereen die weet hoe lang het kan duren om een bad te vullen. Of hoe vervelend het is als je de keukenkraan niet kunt gebruiken omdat er wordt gedoucht.

 

Hoog wooncomfort met toprendement

De HR-combiketel Itho Kli-Max 2 zorgt ook voor voldoende warmte in de woning. Hiervoor voldoen de ketels van Itho aan de hoogste rendementseisen. Het zijn dus geen ketels met een Verbeterd Rendement (VR) of een Hoog Rendementslabel 104, maar alleen ketels met een HR-label 107. Dit label betekent dat de ketels 107% rendement hebben. In Nederlands aardgas zit ongeveerd 100% verbrandingsenergie en 11% condensatiewarmte. Totaal dus 111%. Een ketel met HR label 107 weet 107% van de beschikbare 111% uit het gas te halen. Hiermee is vrijwel het maximum bereikt en wordt een minimum aan energieverbruik gegarandeerd.

 

Een van de kleinste ketels uit Nederland

Dit optimale comfort van warmte en warm water wordt gegarandeerd bij minimale afmetingen. Door de nieuwste technieken zijn de afmetingen van de Kli-Max 2 namelijk ongekend klein (55 x 45 x 35 cm) waardoor hij overal in huis geplaatst kan worden.