Verwarming

Voor de aanleg van nieuwe verwarming in uw woning, kantoorpand of bedrijfshal bent u bij ons aan de goede deur. Onze gecertificeerde vakmensen hebben een oplossing voor elk probleem en maken van uw ruimte een behaaglijk oord. Elk type radiator van "recht-toe recht-aan" tot de meest geavanceerde hypermoderne design radiator kan door ons geleverd en uiteraard geïnstalleerd worden. Vraag hiervoor vrijblijvend naar onze gunstige voorwaarden. De aanleg van vloerverwarming is voor ons dagelijkse kost. Of het nu gaat om vloerverwarming welke geïntegreerd is in uw verwarmingsinstallatie of "apart", aangesloten op uw electriciteitsvoorziening, wij maken het voor elkaar.

Als trendsetter op het gebied van designradiatoren komt Thermic nu met de Zana-line. Deze reeks radiatoren met verticale, rechthoekige buizen en twee horizontale achterliggende ronde collectoren omvat zes modellen voor plaatsing in de keuken, badkamer, woonkamer, hal en kantoorgebouwen.
De exclusieve ZV-O als halfronde radiator en de ZV-A als hoekradiator zijn verkrijgbaar en de uitvoeringen R150 en R190 (R = radius). Daarnaast heeft Thermic de Zana-Bad badkamerradiator. De ZBD is samengesteld uit horizontale rechthoekige buizen en twee horizontale achterliggende ronde collectoren. De radiatoren zijn te voorzien van een design ventielset die standaard met een luxe thermostaatknop wordt geleverd. Door productie volgens ISO 9001 en 14001 wordt een fabrieksgarantie van 10 jaar op waterdichtheid en op de lak gegeven.

 

 

Thermic Type C-EP

Type C-EP wordt vervaardigd uit U-vormige horizontale ronde precisiebuizen (Ø 15 mm) en 2 verticale ronde collectoren (Ø 35 mm). Dit type wordt standaard met 1/2" aansluiting (18) geleverd, d.w.z. aan de onderzijde in de collector (18). Bovenaansluiting (45) is eveneens mogelijk. In dit geval moet een aparte stromingsbuis besteld worden. Type C-RH is verkrijgbaar als wandmodel, maar ook als vrijstaande opstelling. Type C-ZE is in optie leverbaar met THERMIC-ventielset en afdekkapje met rechte onderkant. Dit type is ook leverbaar met het nieuwe design-ventielset 1-8 inclusief luxe-thermostaatkop. C-EP is leverbaar in hoogten van 792 tot 2052 mm en in lengten van 400 tot 600 mm. Minimum warmteafgifte bij 75/65/20°C: 498 Watt. Maximum warmteafgifte bij 75/65/20°C: 1875 Watt. Type C-EP wordt automatisch elektrisch weerstandsgelast. De lasnaden zijn onzichtbaar. De standaardwerkdruk bedraagt 10 bar, de maximum bedrijfstemperatuur 110°C. Aansluitingen 4 x 1/2" verticaal, 1/2" ontluchter en 1/2" blindstop worden standaard meegeleverd. Type C-EP kan bovendien met een elektrische PTC-weerstand uitgerust worden. THERMIC-radiatoren worden, net zoals autocarrosserie, ontvet, gefosfateerd, gespoeld met gedemineraliseerd water, kataforetisch gegrondlakt (KTL-bad) en op 200°C gedroogd. Dan wordt iedere THERMIC-radiator elektrostatisch gepoederlakt met epoxy-polyester, dat op 230°C ingebakken wordt (gemoffeld).

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zana-Bad, de meest recente Zana-line badkamerradiator.

THERMIC, Belgische producent van designradiatoren, staat bekend om zijn innovatieve warmte-technologie, toonaangevend productdesign en onberispelijke kwaliteit. Als trendsetter op het gebied van designradiatoren presenteert Thermic vol trots de nieuwste badkamerradiator uit haar schitterende Zana-line:

Zana-line is een volledig nieuwe reeks transparante designradiatoren met verticale rechthoekige buizen (45x20mm) en twee achterliggende horizontale collectoren (Ø35mm). Dit concept biedt een volwaardig gamma van 6 verschillende modellen, geschikt voor plaatsing in keuken, badkamer, woonkamer, hal en luxe kantoorgebouwen.

De meest recente innovatie in de zeer succesvolle reeks Zana-line is de badkamerradiator: Zana-bad. Type ZBD is samengesteld uit horizontale rechthoekige precisiebuizen en 2 achterliggende verticale collectoren en is leverbaar met ½" aansluiting (1/8-4/5). Type ZBD is verkrijgbaar in 3 hoogtematen en wordt vooral gekenmerkt door zijn strakke design en zijn uitzonderlijke warmteafgifte.

Bekende varianten van de Zana-line zijn de ZV, verkrijgbaar met een enkele rij (ZV-1) en een dubbele rij (ZV-2) verticale buizen, de gebogen ZV-R en de horizontale designradiator ZH, bij uitstek geschikt voor horizontale plaatsing onder een raam, de exclusieve halfronde ZV-O en het hoekmodel ZV-A.

Al deze types zijn bovendien verkrijgbaar met de nieuwe Thermic-design-ventielset en luxe-thermostaatkop (verkrijgbaar in inox, chroom, pergamon en wit).

Danfoss elektrische vloerverwarming type EFTI 150

 

 

 

 

 

De klokthermostaat past in een elektra inbouwdoos en het bedienen en progammeren van de klokthermostaat is, door het "push en turn" principe, erg eenvoudig.
De sets zijn verkrijgbaar van 0,5 tot 10 m2. Als er grotere oppervlakten verwarmd moeten worden kan de set gecombineerd worden met een losse Quickmat type EFTM.

 

 

 

 

 

 

 

Met het inmiddels gigantische designradiator programma zijn wij in staat om juist ook voor de woonkamer prachtige toepassingen te bieden.

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Thermic radiatoren zijn leverbaar in meer dan 300 verschillende kleuren. Het betreft hier dus een beperkt overzicht. Let op: de afgebeelde kleuren zijn slechts indicatief en kunnen dus licht afwijken van het originele kleurenstaal.

 

 

 

 

 

 

Wilt u maximaal comfort en maximaal besparen op energie? Kies dan de uitzonderlijk
zuinige Intergas Kombi Kompakt HR 36/30. Met zijn hoge warmwatercomfort en het
hoogste jaartaprendement van maar liefst 89%, is hij uitermate geschikt voor uw
nieuwbouwwoning of voor de vervanging van uw oude combiketel. Door dit uitzonderlijk
Hoog Rendement wordt het eenvoudiger om te voldoen aan de steeds strengere eisen
van de Energie Prestatie Norm (EPN) bij het bouwen van een woning. Terwijl u als
gebruiker kunt profiteren van een fors lager gasverbruik en een zeer hoog warmwatercomfort.
Kortom, met de Intergas Kombi Kompakt HR-ketels van Intergas vindt u altijd
een ideale oplossing voor uw woning.

U kunt kiezen uit 4 uitvoeringen. Verschillend in vermogen voor verwarming en de
hoeveelheid warm water. Van de zeer compacte Kombi Kompakt HR 22 tot de nieuwe,
zeer zuinige HR 36/30. Wat alle Intergas Kombi Kompakt HR-ketels met elkaar gemeen
hebben is hun hoge comfort, lage energieverbruik, geringe uitstoot van schadelijke
gassen en een aantrekkelijke prijsstelling. Over rendement gesproken…

De ideale combiketel biedt behaaglijke warmte en weldadig warmwatercomfort, in combinatie

met een zeer laag gasverbruik en een plezierig prijskaartje. Staan die eisen ook

bovenaan uw wensenlijst? Dan valt uw keuze al snel op de Intergas Kombi Kompakt

HR-ketels: een serie Hoog Rendement combiketels van duurzame Nederlandse topkwaliteit.

Elke Intergas Kombi Kompakt HR-ketel staat garant voor behaaglijke warmte

in het hele huis. En voor vorstelijke hoeveelheden warm water in keuken en badkamer.

 


 

 

 

 

 

Copyright © Wilbers installaties 2005.

 

 

Nostalgie

Men staat er misschien niet zo 'een twee drie bij stil, maar wanneer uw voorkeur uitgaat naar een iets meer nostalgisch uiterlijk van uw radiatoren dan wordt dit door ons ook verzorgd. Zie hiervoor ons showmodel aan de linkerkant. Let daarbij op het ingegoten detail. Zie inzet hieronder.

 

 

 

De vloerverwarmingset EFTI 150 bevat alle benodigdheden voor het installeren van een elektrisch vloerverwarmingssysteem. Een zelfklevende Quickmat, een zelf-lerende inbouw klokthermostaat, een vloertemperatuursensor met bijbehorende mantelbuis en alle montagebenodigdheden. Door het zelfklevende materiaal is het aanbrengen van de mat op zowel ondervloer als bestaande tegelvloer erg eenvoudig. En de mat plakt niet alleen op de vloer maar ook op de wand!